Οικολογικά Μπαμού Καλαμάκια!!

Τα Οικολογικά Μπαμπού Καλαμάκια μας!

 

Πάντα Μαζί σας

Ποιο είναι το νόημα για  επαναχρησιμοποιούμενα μπαμπού καλαμακία εάν δεν μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε μαζί σας όταν το χρειάζεστε περισσότερο; Όταν αγοράζετε τα καλαμάκια μας, φτάνουν τακτοποιημένα σε ένα οικολογικό πουγκί τσέπης από λινάτσα και λινό που έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει τους ανθρώπους να σκέφτονται υπεύθυνα και να προωθούν τη χρήση τον μπαμπού καλαμακίων κάθε μέρα.


Φιλικά προς το Περιβάλλον

Τα οικολογικά καλαμάκια μας είναι πλήρως βιοαποικοδομήσιμα και 100% οργανικά. Καλλιεργούνται και κατασκευάζονται χειροποίητα στο Μπαλί της Ινδονησίας. Χρησιμοποιούμε ολόκληρο το μίσχο του μπαμπού και διασφαλίζουμε ότι υπάρχουν μηδενικά απόβλητα. Αυτό σημαίνει ότι τα καλαμάκια έχουν μικτές διαμέτρους λόγω του φυσικού μεταβαλλόμενου πάχους του φυτού, καθιστώντας τα μια τέλεια επιλογή για μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ποτών.


100% Οργανικά

Γιατί λοιπόν να εγκαταλείψουμε τα πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης και να στραφούμε προς τα επαναχρησιμοποιήσιμα μπαμπού καλαμάκια; Ο ανθυγιεινός εθισμός του ανθρώπου στα πλαστικά μιας χρήσης βλάπτει τη ζωή στον πλανήτη μας, προκαλώντας ρύπανση των ωκεανών καθώς και των οικοτόπων και οικοσυστημάτων. Αυτό επηρεάζει όλους μας σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά πιστεύουμε ότι η ευαισθητοποίηση θα οδηγήσει σε αλλαγή. Γίνε εσύ αυτή η αλλαγή σήμερα και υποστήριξε έναν κόσμο ελεύθερο από πλαστικά χρησιμοποιόντας οικολογικά καλαμάκια.